We schaven alle die mooie houten vloeren zelf!
En daarom leveren we deze authentiek verouderde houten vloeren dan ook voor messcherpe prijzen!

Verouderde houten vloeren in Limburg. Uitgebreide houten vloeren showroom in Limburg.

Kom kijken in onze Showroom
Klik hier maar om te bellen of te mailen voor info of om maar zo snel mogelijk een afspraak te maken.

Houten vloeren in Midden Limburg een showroom vol met een mega assortiment houten vloeren
 

Houten vloeren in Limburg. Geweldige trendy vloeren.

Houten vloeren kunnen in zowat elke olietint geleverd worden, maar een originele oud bruine antiek olie erop zorgt toch wel voor een hele Bourgondische en oude uitstraling. En met name in de provincie Limburg zijn dit soort Bourgondische houten vloeren nogal gewild. Jazeker hoor, ze zijn hier ongelooflijk populair. Maar natuurlijk geven ook de witte- en de grijze olie een houten vloer later een prachtige antiek getinte patina. Al deze houten vloeren krijgen bij ons ook veelal een zeer speciale behandeling. het trommelen genaamd en bij dit procedé worden ze in feite beschadigd, later worden ze uiteraard weer keurig vlak geschuurd., de verouderingen echter blijven dan zichtbaar.Een pracht van een proces om een houten vloer dat speciale smoelwerk te geven. Vooral de Franse Abdijvloeren lenen zich geweldig voor dit verouderingsproces.

Houten vloeren in Limburg,
die bewonder je in de meest uitgebreide houten vloeren showroom van Limburg.

Verouderde eikenhouten vloeren, de Vloerderij levert ze in Limburg.
Verouderde houten vloer Antiek geolied
Verouderde eiken-houten vloeren vanuit eigen atelier naar Limburg.
Een grijze olie staat deze verouderde vloer goed
 
Verouderde houten vloeren in Limburg, leverbaar in vele uitvoeringen.
Smoke olie super op verouderde houten vloeren
Verouderde houten vloeren ook in Limburg  voor een aantrekkelijke prijs
Licht antiek, wel een hele mooie kleur
 

In Limburg zijn verouderde houten ook erg gewild Verouderde houten vloeren  worden in Limburg goed verkocht Ook in Limburg zijn verouderde houten vloeren geliefd Verouderde houten vloeren worden in Limburg erg gewaardeerd.

Hier de meest populaire olietinten. Antique, White, Pure en Castle Grey


Houten vloeren in Limburg. Super vloeren

Origeel Hollands maatwerk ook in verouderde houten vloeren met een licht frans tintje. Bekijk onze Vloerflitsen maar eens en je ziet die super collectie houten vloeren in het echt.

Houten vloeren in Limburg kunnen ook verouderd worden Eikenhouten vloeren in Limburg lenen zich goed om te verouderen

Met de juiste kleurolie krijg je de mooiste antiek ogende houten vloeren. Ze komen super tot hun recht met een speciale antiek olie van Woca. Een pure natuurolie op basis van lijnzaad. Alle houten vloeren in Limburg kunnen op deze vakkundige manier afgewerkt worden. Bel maar eens met Har Hendriks, hij weet je heel veel te vertellen over deze schitterende houten vloeren collectie.

Ook massief houten vloeren in Limburg kunnen heel goed verouderd worden Houten vloeren in Limburg, de multiplank, de duoplank, ze kunnen allemaal verouderd worden.

Het houten vloeren verhaal begon ooit bij de Vloerenboerderij. Hier werden voor het eerst houten vloeren bewerkt en verouderd. In de begintijd kleinschalig, maar later werd de capaciteit gebreid. Nu wordt er volop geschaafd en de Vloerderij beheerst het houten vloeren proces van A to Z. Op de Drents- Groningse grens in het plaatsje Borgercompagnie bevindt zich nu nog steeds onze meest noordelijk gelegen showroom en houtbewerking werkplaats, gevestigd in een eeuwenoude boerderij en het oude houten vloeren recept waart hier nog steeds rond. Hier worden nog steeds nieuwe trends.