Houten vloeren Eindhoven informatie

Multiplanken in Limburg, mooie houten vloeren. Multiplank aanbiedingen in Limburg
Multiplank v.a. € 37.50
Houten vloeren en Multiplanken in Limburg, altijd wel houten vloeren aanbiedingen.
Multiplank v.a. € 34.50
De multiplank is ook bekend in Limburg. De Multiplank is net zo goed een  houten vloer.
Multiplank Verouderd.
v.a. € 39.95
 

In Limburg zijn nostalgische houten vloeren en multiplanken populair.

Multiplank houten vloeren in Limburg zien er super stoer en degelijk uit

In het dagelijks gebruik en ook in optisch zin zul je van deze dikke massieve eiken planken niet veel verschil zien als je ze vergelijkt met een Multiplank. Deze multiplank vertoont optisch geen enkel verschil met massieve houten vloeren, maar is stabieler. De Vloerderij leverde al tientallen van dit soort houten vloeren in Limburg en de regio en ze zijn klachtenvrij gebleken.

Omdat nieuwbouwwoningen en zeker ook in Limburg tegenwoordig bijna altijd met vloerverwarming opgeleverd worden en dit is uiteraard ook in Limburg het geval, is deze multiplank houten vloer een eerste de beste best-seller. Houten vloeren in Limburg met vloerverwarming kan dus heel goed. Maar voor houten vloeren puristen, die een kleine zwelling of krimp geen probleem vinden zijn die zware en stoere massieve planken altijd weer een eerste keuze.

Multiplank vloeren in Limburg da’s een goeie zaak.

Natuurlijk leverde de Vloerderij dit soort massieve houten vloeren al veel langer naar Limburg.

De dikte van de toplaag van een Multiplank of Duoplank
Multiplanken zijn te leveren in diverse diktes toplagen. De Vloerderij leverde dit soort houten vloeren in allerlei vormen al veel eerder naar Limburg, maar nu met die uitgebreide showroom zal dit alleen nog maar stijgen. De voor jou geschikte plankdikte hangt af van de situatie. Deze lamel houten vloeren zijn geschikt voor de meeste woonkamers maar ook voor slaapkamers. Voor slaapkamers kiest men ook wel voor een dunnere plamk. Bv: 12 mm incl. een toplaag van 3mm. Maar er zit niet veel prijsverschil in, de productiekosten zijn gelijk. Voor woonkamers is de toplaag uiteraard dikker en verschilt van 4 mm tot 6mm.

De Multiplanken kunnen ook voor Limburg in de veel gevallen ook nog eens bewerkt worden. Denk maar aan borstelen, schrapen en kastijden/verouderen. In zuid Nederland met name in Limburg wordt vaak gekozen voor een houten vloer met een verouderde dus Bourgondische uitstraling. Ook worden in Limburg vaak houten vloeren gekozen in een donker bruine antieke olie tint. De nostalgische uitstraling is populair in Limburg. Dit in tegenstelling met andere steden zoals in het westen waar men overwegend moderne kleuren verkiest..

Je ziet maar weer dat het belangrijk is om te weten wat de smaak van de regio is en dat weten we bij de Vloerderij als geen ander, want houten vloeren naar Limburg leveren is totaal anders dan houten vloeren leveren naar bv: Friesland. LIMBURG is en blijft voor ons een heel belangrijke houten vloeren PROVINCIE en dat zal zeker wel zo blijven.

De houten vloeren showroom voor Limburg.
Deze prachtige showroom bevindt zich in midden Limburg, eventjes boven Roermond, een geweldige houten vloeren showroom voor Limburg vol met de laatste houten vloeren trends. Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur. Bel of mail met Har Hendriks, hij weet gewoon alles van vloeren. Afspreken is wel verstandig. Houten vloeren Limburg en Multiplanken Limburg. Dat zit wel goed.